MEDARBEJDERE

Mia Young Laabidi Jørgensen

Mia er indehaver af salonen.

Hun startede med at abejde i Salon Lisbet i 1997.

Salon Lisbet var ejet af Mias moster, Lisbet Johnson, og det var også her hun blev udlært i 2001. Mia blev derefter ansat ved sin moster og 1. september 2014 overtog hun salonen, hvor den skiftede navn til Hos Mia.

Mia gør meget ud af, at både kunder og personale har det godt. Derfor bliver du altid mødt med et smil og der er altid tid til en snak.

Louise Sterndorff

Louise er sygemeldt og vil derefter gå på barsel.


Louise er assistent og har været i frisørfaget i 14 år. Samtidig med er hun også negletekniker, hvilket hun har arbejdet som i halvandet år.

Louise pendler fra Horsens, hvor hun bor sammen med sin hund Hercules, som hun bruger meget af sin tid sammen med. Kreativiteten fylder meget i Louises liv og den bliver brugt i mange forskellige retninger. Lidt sport bliver det også til, men som hun selv siger, så er det mest af alt Ritter Sport.

Louise glæder sig super meget til at give alle sine kunder en helt fantastisk hårdag.

Fanni Madarász

Fanni startede i salonen i maj 2023 som 3. års elev for at færdiggøre drømmeuddannelsen. Oprindelig kommer Fanni fra Ungarn og flyttede til Danmark i 2014, hvor hun nu bor i Gelsted.

På hendes CV står der også multimediedesigner, for Fanni kan godt lide at inddrage sin kreativitet i arbejdet. Derfor glæder hun sig også til at lære en masse tips og tricks fra Mia og Louise, mens hun giver salonens kunder en dejlig og afslappende oplevelse.

Åbningstider

Mandag                         Lukket

Tirsdag                    9.00 - 17.30

Onsdag                    9.00 - 17.30

Torsdag                   9.00 - 19.00

Fredag                     9.00 - 17.00

Lørdag                     9.00 - 13.00