MEDARBEJDERE

Mia Young Laabidi Jørgensen

Mia er indehaver af salonen.

Hun startede med at abejde i Salon Lisbet i 1997.

Salon Lisbet var ejet af Mias moster, Lisbet Johnson, og det var også her hun blev udlært i 2001. Mia blev derefter ansat ved sin moster og 1. september 2014 overtog hun salonen, hvor den skiftede navn til Hos Mia.

Mia gør meget ud af, at både kunder og personale har det godt. Derfor bliver du altid mødt med et smil og der er altid tid til en snak.

Louise Sterndorff

Louise er assistent og har været i frisørfaget i 14 år. Samtidig med er hun også negletekniker, hvilket hun har arbejdet som i halvandet år.

Louise pendler fra Horsens, hvor hun bor sammen med sin hund Hercules, som hun bruger meget af sin tid sammen med. Kreativiteten fylder også meget og den bliver brugt i mange forskellige retninger. Lidt sport dyrker hun også, men som hun selv siger, så er det mest af alt Ritter Sport.

Louise glæder sig super meget til at give alle sine kunder en helt fantastisk hårdag.


Løkke Liedicke Jørgensen

Løkke drømmer om at blive frisør og startede derfor som elev her i salonen i februar 2023. Hun er et kendt ansigt i Otterup, da hun er født og opvokset her.

Fritiden elsker hun at bruge sammen med sine dyr, venner og familie samt at dyrke sport.

Hun glæder sig til at lære en masse og udvikle sin kunnen inden for hårfaget samt tage imod salonens mange skønne kunder.

Åbningstider

Mandag                         Lukket

Tirsdag                    9.00 - 17.30

Onsdag                    9.00 - 17.30

Torsdag                   9.00 - 19.00

Fredag                     9.00 - 17.00

Lørdag                     9.00 - 13.00